3 vinkkiä hehkuvaan ihoon

Mun tämän hetken 3 vinkkiä hehkuvaan ihoon!

En ole millään kaavaa ihonhoitoguru ja kaikki nämä vinkit ovat oikeastaan joidenkin muiden vinkkejä (Kiitos Eevis Liedes!). Haluan kuitenkin jakaa nämä, sillä olen saanut niistä paljon iloa ja ihoni on voinut todella hyvin!

Kuoriva kasvovesi

Paras ihonhoitotuote, jonka olen ostanut vähään aikaan! En unohda enää riittävää kuorintaa, koska se on niin helppoa. Käytän RENin Ready Steady Glow Daily AHA kasvovettä, joka sisältää maitohappoja, pajunkuoriuutetta ja atselaiinihappoa noin kolme kertaa viikossa, enkä tarvitse muuta kuorintaa kasvoilleni. Maitohappo on AHA-happo, mutta miedompi kuin glykolihappo ja se auttaa ihoa sitomaan kosteutta, mikä on siis aivan täydellinen yhdistelmä, mun pintakuivalle iholle.

Kuorintaa kannattaa käyttää säännöllisesti, sillä se auttaa ihoa uudistumaan ja pääsemään eroon kuolleista ihosoluista ja näin kaikki hoitotuotteet imeytyy ihoon paremmin. Hedelmähapot kuorinnassa taas tekevät ihosta tasaisemman värisen ja hehkuvamman!

C-vitamiini seerumi

Mulla on käytössä Drun Elephant C-Firma Day Serum, joka sisältää runsaasti c-vitamiinia (ja on yksi ainoista ei täysin luonnonkosmetiikkaa olevista tuotteista mulla tällä hetkellä). C-vitamiini on tosi antioksidanttinen ainesosa, mikä suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta, eli esimerkiksi saasteilta ja UV-säteilyltä. Se myös boostaa kollageenin tuotantoa ja saa ihon heleäksi!

Mä käytän c-vitamiiniseerumia aamuisin ja painelen sen kasvoille ja rinnalle.

Syö ja nuku hyvin

Arkipäiväinen asia, mutta unohtuu usein! Anna itsellesi aikaa nukkua riittävästi ja syödä terveellistä (mieluiten itse tehtyä) ja ravinteikasta ruokaa, joka hyväilee mieltä ja kehoa. Yön aikana iho saa levätä ja uusiutua ja kehon sisäinen hyvinvointi näkyy kasvoista ulospäin.

 

Lue Cream Files -blogista tämä kuorivista kasvovesistä ja tämä c-vitamiinista.

3 vinkkiä hehkuvaan ihoon
3 vinkkiä hehkuvaan ihoon