Kesän koottuja ajatuksia

Kesä meni ja aivan yllättäen on ensimmäinen päivä syyskuuta. Elän edelleen Suomen vuodenaikojen mukaan ja henkisesti odotan syksyä, ja hetkeksi hämmennyin, kun joku humalainen kadulla tänään huusi ”kevään ensimmäinen päivä!”. Alkaa ehkä hieman tuntua keväältä, vaikken varsinaisesti tiedä, mitä se täällä tarkoittaa.

Aika on mennyt niin todella nopeasti, vaikka samalla tuntuu, että siitä on ikuisuus, kun lähdin kotoa. Nyt tunnen jokseenkin olevani kotona täällä, oon oppinut nopeimmat reitit luennoille ja kauppaan, päiväjärjestys on jokseenkin sama joka päivä ja muistan jo varautua ulos lähtiessäni melkein millaiseen säähän tahansa.

Nyt mulla alkaa kahden viikon loma, lähdetään Samoalle palmun alle! Suunnitelmissa on juoda niitä isoja kookosjuomia, uida ja lukea kirjoja rannalla. Kuinka ihanaa! (Tälläisen kahden viikon loman keskellä syksyä ja kevättä voisi lanseerata Suomeenkin.)

Oon kyllä kaivannut sitä Suomen kultaista loppukesää, kun valo ulkona näyttää melkein koko ajan laskevan auringon valolta ja helteisessä ilmassa tuoksuu syksyn kirpeys. Haluaisin lähteä etsimään sieniä (täällä en osaa ja se olisi paljon vaivalloisempaa, koska pitäisi opetella, mitä sieniä voi edes kerätä ja mistä), mustikoita ja jos onnistaisi, niin lakkoja. Kaikki syysjutut kiinnostaa ja muutama päivä sitten mulla oli jo joulu mielessä. Muistutan itseäni joka toinen päivä, että täällä alkaa kevät!

 

  1. kuva Kare Kare beach, 2. Cathedral Cove Coromandelilla ja 3. Piha beach.
  1. Ihanaa lomaa sinulle! Kiitos näistä jutuista, kuvat on niin mahtavia! Toivottavasti jaksat kirjoitelle tänne usein kokemuksistasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *