Lempipurkit

Mun iho on vähän vihoitellut viime aikoina, puskenut epäpuhtauksia ja ollut samalla hyvin pintakuiva. Tällaisina aikoina yleensä yritän keskittyä yksinkertaiseen ihonhoitoon ja minimalistiseen meikkaamiseen. Nyt esittelen mun lempipurkit just nyt!

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane

Mä luin tästä öljystä ensimmäiseksi täältä. Skvalaani valmistetaan oliiviöljystä ja soveltuu oikeastaan kaikille. Se on herkän ihon ystävä, suojaa auringolta, päivän rasituksilta ja edistää solujen uusiutumista iholla. Skvalaani myös rauhoittaa ihoa ja toimii hyvin epätasapainoiselle tai ärtyneelle iholle!

The Ordinary ei merkkinä ole luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä öljy on puhtaasti luonnosta saatavaa skvalaania eli käytännössä luonnonkosmetiikkaa. Mä olen käyttänyt tätä aktiivisesti muutaman viikon ja iho alkaa hiljalleen taas rauhoittua ja näyttää terveemmältä. Skvalaaniöljy sopii myös meikin alle, sillä se muodostaa ihon pinnalle hyvin ohuen suojaavan kerroksen päivän rasituksia ajatellen. Se ei jätä myöskään rasvaista tuntua iholle vaan imeytyy tosi nopeasti, mikä on ihanaa!

RMS Beauty UnCover-up meikkivoide

RMS Beauty:n meikkivoidetta mä olen käyttänyt jo jonkun aikaa ja olen todennut todella hyväksi! Vähän alkuun epäilytti, mutta pikkuisen testeripurkin jälkeen kävin ostamassa, sillä voide sai mun kasvot hehkumaan! Mä käytän tätä oikeastaan vain silmien alle, nenään, vähän poskipäille ja vähän otsalle ja päälle vain pikkuisen puuteria!

Meikkivoide on melko paksua, jopa hieman peitevärimäistä, mutta silti todella hengittävää, ei peitä liikaa ja antaa oman ihon näkyä. Mä tykkään myös, että tätä voi hieman kerrostaa, sillä epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni ja melko tummat silmänaluset sitä joskus vaativat.

Kasvoöljy ja meikkivoide metsässä orvokkien keskellä.
The Ordinary:n kasvoöljy, joka on aikakausilehden päällä.
Lähikuva valkeista villiorvokeista.
RMS Beauty:n UnCover-up -meikkivoide aikakausilehden päällä.