Mielialoja

Uudessa-Seelannissa vietin melkein tasan neljä kuukautta. Tuntui oudolta hyvästellä se hullun kaunis ja erilainen maa. Eilen saavuin Melbourneen ja pidän kaupungista jo nyt (sen ratikat muistuttaa Helsingistä).

Matkustaminen ja matkalaukkujen kanssa selviytyminen ja oman elämänsä niihin järjestäminen on välillä vähän uuvuttavaa, mutta samalla jotenkin palkitsevaa. Kun saa kaiken järjestettyä lentoa varten ja hotellilla tai hostellissa mulla on usein onnistunut fiilis. Elämä karsiutuu pelkkiin välttämättömyyksiin, kun mitään turhaa ei voi kantaa mukana, ja ajattelulle käy samoin.

Australia ja Melbourne on kahvilaparatiisi ja mun suunnitelmiin kuuluu käydä mahdollisimman monessa kahvilassa! Toivon jo nyt, että voisin viipyä täällä pidempään.

Hetken kaupunkielämä kiinnostaa nyt.

Pieni väsymys on hiipinyt mun kehoon ja huomaan ruokkivani sitä liian usein kahvilla (haha!) ja vääristyneillä ajatusmalleilla. Yritän karsia tätä pyykkäämällä ja järjestämällä vähät tavarani kunnolla, peseytymällä kunnolla, käymällä liikkumassa ja syömällä yksinkertaista ruokaa. Kahvi tulee vasta näiden jälkeen!

Tyylin yksinkertaistaminen on ollut myös pakollista ja se on tuntunut myös ihanalta. Yksinkertaiset kokonaisuudet ja perusvaatteissa pitäytyminen kiinnostaa.