Muutoksia

VIHME sai alkunsa muutoksesta, jonka halusin blogilleni. On a rainy day olin minä jonakin muuna aikana ja jossakin muussa paikassa. Siksi tuli Vihme. Vihme on alati muuttuva – kuten sadekin – alusta keskustelulle arkipäiväisistä oivalluksista. Kirjoitan asioista, jotka kiinnostavat minua; ekologisesta muodista, hyvinvoinnista (en liikunnasta, vaan mielen hyvinvoinnista), mielipiteistäni ja vinkkejä, jotka itse koen toimiviksi ja inspiroiviksi. Vihme on hyvin vapaamielinen ja toivottavasti myös ajatuksia herättävä.

Isoja muutoksia ja uusia juttuja! On a rainy day uudistui ja tilalle tuli Vihme. Yllä oleva ote löytyy Info -sivulta, josta pääset lukemaan tarkemmin, mistä mä tulen kirjoittamaan ja millainen Vihme tulee olemaan. Mä olen todella iloinen ja helpottunut tästä muutoksesta, ja mä toivon, että te viihdytte. Vihme on valmiimpi ja avoimempi kuin On a rainy day oli ja myös valmiimpi uusiin haasteisiin.

Mä olen elänyt tämän muutoksen kanssa jo kauan, eikä se enää pelota tai kauhistuta. Mä toivon, että tämä on tie uusiin mahdollisuuksiin ja mä todella toivon ja haaveilen, että saadaan tehtyä tänne pieni yhteisö, joka keskustelee ja ottaa kantaa asioihin yhdessä, jakaa mielipiteitään ja on avoin.

Mä toivon, että te viihdytte!

Vihme löytyy Bloglovinista täältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *