tammikuussa ilahduttaa aurinko ja huurteinen maa

Tammikuussa ilahduttaa hömppäsarjat ja puhdas pyykki

Todella pitkän loman jälkeen arkeen ja normaaliin elämään paluu on ollut vähintään tahmeaa. Olen kaivannut lomaa, haaveillut lentolipuista Kööpenhaminaan ja kodin sisustamisesta aivan liikaa. Sain töitä ja se onneksi auttaa uusien (tai vanhojen) rutiinien ja aikataulujen rakentamisessa.

Mulla on paljon tekemistä tänä keväänä; se on ihanaa ja mielenkiintoista, mutta varmaan myös rankkaa. Hymyilyttää kun mietin uutta työtäni, ensimmäistä ratsastustuntia vuosiin, jonka varasin jo lomalla ensi viikolle, Ravintola Nollan opiskelijahintaisia pöytiä (!!), Bukowskisin ja Vestiairen selaamista (tiedän, että se on vaarallista, mutta silti ihanaa) ja kodin sisustuksen suunnitteleminen, liikuntaa, aurinkoisia päiviä ja Yin Your Skin -verkkokurssiani.

tammikuussa ilahduttaa aurinko.

Jotta alkuvuoden tahmeus katoaisi, kerään alle kaiken ihanan, joka piristää ja ilahduttaa nyt.

Aurinko, aina! Jos sattuu olemaan aurinkoinen päivä, yritän raivata aina aikaa käydä edes hieman ulkoilemassa valoisan aikaan.

Puhtaat lakanat sängyssä ja siisti koti.

Vestiaire, joka on luksus -merkkien vintage- ja second-hand -aarteita myyvä verkkokauppa, josta seuraan ainakin vaaleita villakangastakkeja, By Far:in nilkkureita ja Martinianon ballerinoja. Mun mielestä joskus on ihanaa haaveilla classikoista ja odottaa, että löytää juuri ne täydelliset!

Bukowskis, joka taas on huutokauppa. Heillä on myös valtava valikoima netissä huudettavia sisustusaarteita astioita huonekaluihin. Tällä hetkellä etsin mattoja ja lamppuja.

The Big Bang Theory, joka on aivan ihana sitcom, jota tällä hetkellä rakastan katsoa iltaisin ennen nukkumaan menoa!

Aamuisin edellisenä iltana valmiiksi tehty tuorepuuro ja maapähkinävoi. Rakastan kaurapuuron, omenan ja maapähkinävoin (voisin syödä tätä suoraan purkista) yhdistelmää!

Apartamenton uusi numero, joka odottaa lukua. Yksi parhaista lehdistä, jonka tiedän, ihania tarinoita kiinnostavista ihmisistä ja samalla pääsee näkemään heidän kotejaan.

Uudet Vagabondin saappaat, jotka löysin todella hyvässä alennuksessa. Tiedän, etten olisi tarvinnut uusia saappaita, mutta ne silti ilahduttavat nyt valtavasti.