Toivomuksia ja lupauksia vuodelle 2020

Ensimmäiset päivät uudesta vuodesta ja vuosikymmenestä ovat olleet ihania, rauhallisia ja ikään kuin odottavia. Ilmassa tuntuu tietyllä tapaa kevät kylmyydestä huolimatta (saatan myös toiveajatella, sillä odotan jo nyt kevättä). On vaikeaa muistaa Australian ja Balin kuumuutta ja polttavaa aurinkoa.

Mä olen ajatellut viime vuosikymmentä, kuinka paljon opin ja kasvoin (olinhan sen alkaessa vasta 12) ja miten paljon tämä vuosikymmen todennäköisesti muuttaa elämääni (ja tekee minusta mahdollisesti aikuisen).

En ole yleensä tehnyt uuden vuoden lupauksia, sillä en osaa pitää niitä ja uskon myös, että asiat muuttuvat omalla painollaan, jos ovat muuttuakseen, tai sitten ne saa pysyä samana. Viime vuonna lupasin jotakin, jota en enää muista. Siksi yritän tehdä nyt keveitä ja harmittomia lupauksia ja toivomuksia, mutta silti tärkeitä.

toivomuksia ja lupauksia vuodelle 2020: paljon aurinkoa

Toivomuksia ja lupauksia vuodelle 2020

Toivon paljon liikuntaa, joogaa ja hevosia (rakastan ratsastamista, mutta oon kovasti vieraantunut siitä täällä Helsingissä).

Toivon ihania sisustusjuttuja kotiin: haluaisin päivittää kotiani ja kierrän kirpputoreja, tori.fi:tä, Finnish Design Shopin kierrätyssivustoa Francklya ja Buckowskisia ahkerasti.

Toivon lämmintä ja aurinkoista kesää ja kärsivällisyyttä istuttaa kukkia, yrttejä ja mahdollisesti helppoja juureksia parvekkeelle.

Toivon pientä matkaa Kööpenhaminaan!

Toivon kärsivällisyyttä ja mielenrauhaa. (Oon vakuuttunut, että Katja Kokon Yin Your Skin -verkkokurssin, jonka sain joululahjaksi, auttaa tässä!)

Lupaan etsiä aikaa itselleni ja tehdä enemmän asioita, joista oikeasti nautin (en vain sellaisia, jotka täytyy tehdä).

Lupaan lukea enemmän hyviä romaaneja! Oon huomannut kaipaavani ihania tarinoita (mieluiten suomeksi).