5 x ihana paikka Aucklandissa

Lempikuppiloita ja -kauppoja Aucklandissa! Keskusta-alue täällä on hyvin betoninen eikä kovin miellyttävä, mutta vain hieman syrjempänä (noin 20 minuuttia kävellen) on Ponsonby, joka on hieman hipsteri (mutta ei liikaa). Siellä on paljon ihania kahviloita ja ravintoloita ja mukavia, hieman parempia vaate- ja sisustuskauppoja. Tässä viisi mun suosikeista!

Wixii

Wixii on Uusi-Seelantilainen perheyritys, joka tekee vaatteita eettisin periaattein täysin luonnonmateriaaleista. Heillä on myös kokoelma tarkkaan valittuja vintageaarteita myynnissä uusien kokoelmien rinnalla. Vaatteita tuotetaan pieniä eriä harkitusti, mallit ovat aikaa kestäviä ja ihanan linjakkaita ja vaatteiden värjääminen tehdään luonnollisesti.

Wixii tekee yhteistyötä pienten perheyritysten kanssa, jotka valmistavat heidän vaatteensa esimerkiksi Vietnamissa ja Nepalissa.

Ponsonby Central, 136/146 Ponsonby Road, Auckland

Dear Jervois

Dear Jervois on ihana kahvila-ravintola Herne Bay:ssa aivan Ponsonbyn kupeessa. Heiltä löytyy ihanaa aamiaista ja lounasta ja herkkuja kahvin kanssa. Annokset on tosi kauniita ja terveellisiä, kahvilan kuitenkaan olematta liian terveyskahvila.

234 Jervois Road, Auckland

Father Rabbit

Ihana minimalistinen ja vähän Kinfolk -henkinen lifestyle -kauppa, josta löytyy vähän vaatteita, kodin sisustusta ja stationary -tarvikkeita.

232 Jervois Road, Auckland

Everyday Needs

Myös ihana lifestyle -kauppa, josta löytyy vähän kaikkea: vaatteita, sisustusasioita, kirjoja, ihania suitsukkeita ja japanilaisia juttuja. Haaveilen niistä suitsukkeista ja kaikkesta japanilaishenkisestä. Myös verkkosivujen design ihastutti!

270 Ponsonby Road, Auckland

GoodFor

Ihana vähän Punnitse&Säästä -tyylinen zero waste-, luontaistuotekauppa. Löytyy suklaata, pähkinöitä, juhoja, mausteita, mehuja ja myslejä ja vaikka mitä. Olisi tehnyt mieli ostaa vähän kaikkea, mutta ostin vain deodorantin ihanassa lasipurkissa.

2 Williamson Avenue, Grey Lynn, Auckland

 

Ensimmäinen kuva via Wixii.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *