Crispy whites

Kevään ja auringon taas muistutellessa itsestään mua on kiinnostanut ja inspiroinut valkeat ja napakat kauluspaidat, kevyet ja freesit vaatteet.

Auringon paistaessa villapaidat on alkaneet tuntua tunkkaisilta ja nuhjuisilta (pitää viedä ne seuraavan edes pienen pakkasen aikaan partsille). Mä haluaisin jo muuttaa vaatekaappini kohti kevättä ja kesää, mutta vielä täytyy todennäköisesti odottaa ainakin kuukausi.

Ennen kevätvaatteisiin vaihtamista mä aion freesata vaatekaappiani tuulettamalla ja vaihtamalla villapaidan välillä valkoiseen kauluspaitaan. Tuuletuksen jälkeen silitys napakoittaa ja säilyttää vaatteiden eleganttiuden. (Näin mä luin Minutes.fi -blogista, sillä oon itse tosi huono silittäjä, ja nyt mun täytyy todella kokeilla sitä.)

Mä oon arvioinut, että tämä tietynlainen kovuus, jota mä nyt kaipaisin mun pukeutumiseen saattaa johtua siitä, että kevät on tietyllä tavallaan kova ja aika armoton. Päivät on silti aika kylmiä, vaikka aurinko lämmittää jo nyt ja valo on terävää paljaassa luonnossa ja lumen keskellä. Mä tykkään siitä, sillä se on inspiroivaa talven jälkeen, kun silloin kaikki valo on tosi pehmeää.

Yhden kesävaatteen mä jo ostin muutama viikko sitten. Lyhythihaisen valkean puuvillapaidan pienillä kirjailuilla. Se on ihanan suloinen ja elegantti samaan aikaan, enkä mä malttaisi odottaa pääseväni käyttämään sitä sandaalien kanssa.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *