Karanteenin ihonhoitorutiini: Essen sensitive -sarja.

Karanteenin ihonhoitorutiini

Mun kasvojen iho on vaatinut hieman erityistä huomiota tänä keväänä ja olen joutunut keskittymään ihonhoitorutiiniini aivan uudella tavalla. Kasvoni ovat olleet ärtyneet ja epäpuhtaat lähes jatkuvasti eikä mikään tuntunut auttavan tai rauhoittavan sitä tarpeeksi. En tuntenut oloani hyväksi ihossani, ja nyt haluan kertoa, mikä auttoi.

Aloitin karanteenin ihonhoitorutiinin etsinnän siitä, mikä vaikuttaa tehokkaasti ihon suojaamiseen ulkoisilta haittatekijöiltä ja mikä tasapainottaa herkkää ihoa parhaiten. Päädyin probiootteihin ja tuotteisiin, jotka ovat erityisesti suunnattu herkälle iholle, joka reagoi vahvasti ulkoisiin ja sisäisiin tekijöihin.

Pobiootit voidaan karkeasti jakaa eläviin ja kuolleisiin, joista molemmista on hyötyä iholle. Eläviä on vaikeaa käsitellä ja ne ovat niin tehokkaita, ettei niitä tulisi käyttää jatkuvasti, vaan pelkästään kuuriluontoisesti esimerkiksi naamiossa tai seerumissa. Kuolleet probiootit taas tehostavat ihon suojabarriääriä ja ehkäisevät haitallisten bakteerien leviämistä iholla. Probiootit myös tehostavat ihon uusiutumista, lisäävät kollageenin tuotantoa ja tasoittavat ihon pH-tasapainoa. Kuulostaa täydelliseltä!

Ostin Jolielta Essen sensitive-tuotesarjan paketin, jossa tuli puhdistusaine, kasvovesi, kasvovoide ja -öljy. Olen käyttänyt näitä nyt kaksi viikkoa ja muutoksen huomaa kasvoilla heti.

Tuotteet on ihania ja todella tehokkaita, ne tuoksuvat hyvälle ja jotenkin ajatus siitä, että käyttää saman sarjan tuotteita aamuin ja illoin tuntuu ihanan yksinkertaiselta ja rauhoittavalta.

Karanteenin ihonhoitorutiini: Essen sensitive -sarja.

Lue lisää probiooteista ja prebiooteista ihonhoidossa täältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *