Matkailijan ihon pelastajat

Matkaillessa ihonhoidosta tulee mulle tosi tärkeää ja siihen täytyy kiinnittää huomiota hieman normaalia enemmän.

Mun iho on herkkä ja reagoi muutoksiin, oli se sitten lämpötila, saasteet tai stressi. Huulet kuivuu, silmäkulmat punoittaa tai iholle ilmestyy näppyjä. Ruoka jota syön vaikuttaa myös suuresti ja reissussa yleensä ei tule syötyä niin säännöllisesti tai terveellisesti kuin kotona.

Matkustaessa yleensä keskityn tiettyihin täsmätuotteisiin, koska en pysty kuljettamaan kaikkia purkkeja mukanani. Hyvä huulivoide, kasvovoide, kasvovesi ja maski ovat ainakin välttämättömät. Hyvä seerumi on plussaa esimerkiksi pitkille lennoille, kun ihoa kiristää kaikkialta!

Mä jaan nyt mun uudet ja vanhat suosikit, jotka ovat pelastaneet mun ihon matkalla monta kertaa!

Whamisan Deep Rich Toner

Vanha suosikki, mutta pelastaa takuu varmasti aina! Joskus mä unohdin tämän muutamaksi päiväksi, enkä varmasti unohtanut enää sen jälkeen. Ihanan kosteuttava ja paksumpi kasvovesi, jota lisään muutaman kerroksen kasvoille ja kaulalle. Auttaa myös auringossa punoittuneen ihon hoidossa loistavasti!

Skvalaani -kasvoöljy

Mulla on käytössä The Ordinaryn kasvoöljy, joka on 100 % skvalaania, joka auttaa kosteuttamisessa. Tätä painelen muutaman tipan kasvoille ja kaulalle tuomaan lisäkosteutta ja lukitsemaan kasvoveden ja seerumin, jos sellainen on käytössä, kasvoille.

Josh Rosebrook Vital Balm Cream

Ihanan täyteläinen kasvobalmi/moisturizer, joka toimii ihan vaan kasvovoiteena, mutta käy myös naamion asemasta, jonka voi sitten jättää kasvoille. Melko paksu koostumus, muttei jätä ollenkaan liian rasvaiseksi vaan mukavan kuultavaksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Voide sisältää paljon vitamiineja ja on antioksidanttinen, mikä auttaa hoitamaan auringossa ollutta ihoa ja on myös hyvä anti aging -tuote. Tämä on ollut käytössä vain hetken, mutta tykkään jo nyt kovasti.

The Beauty Chef Flora Fix Balm

Käytän tätä huulivoiteena, mutta tämä on sopiva vähän kaikkeen! Rauhoittaa punoittavaa ihoa ja kuivia kohtia. Vaikuttavana aineena on kuusi viikkoa fermentoitu kookosöljy, joka on saatu merkin muiden tuotteiden tekemisen ylijäämistä. Ihanaa zero waste ihonhoitoa ja vielä tosi tehokasta sellaista!

Antioksidantteja sisältävä seerumi

Antioksidantit auttaa pitämään ihon kimmoisana, kosteuttaa ja ehkäisee auringon haitallisia vaikutuksia iholla. Täydellinen matkailijalle! Mulla tällä hetkellä itsellä käytössä Australialaisen Serum Factoryn Super Drink

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *