nettikirpputorit: Old Celine Marketin takki.

Pre-owned – parhaat nettikirpputorit

Käytettyjen vaatteiden ja vintagen shoppailu on ihanaa, ekologista ja välillä myös edullista. Yleensä etsin tiettyjä vaatteita tai tiettyjen merkkien tuotteita. Tänä keväänä kun kirpputorit ovat olleet kiinni, olen erikoistunut instagram- ja nettikirpputorien selaamiseen. Haluan jakaa suosikkini.

Vestiaire Collective

Vestiairesta selaan etenkin Totêmen vaatteita ja erilaisia laukkuja lähes päivittäin. Tänä keväänä olen tilannut sivustolta enemmän vaatteita kuin yleensä ja on ihanaa, että jos etsii jotakin tiettyä, sen hyvin varmasti lopulta löytää, jos vain jaksaa odottaa.

@oldcelinemarket

Old Celine on instagramissa Phoebe Philon aikaisten Celinen tuotteiden kirpputori, jota on ihanaa selata, vaikka en ole ostanutkaan mitään, koska kaikki on niin kallista. Kuvia katsellessa kuitenkin inspiroituu varmasti.

@_sentaku

Sentaku on myös Instagram-kirpputori, jossa myydään lähinnä vintagea ja valikoimasta löytyy esimerkiksi paljon kauniita silkkipaitoja ja laadukkaita pukuja. Yleensä kaikki vaatteet menevät aivan heti julkaisun jälkeen, joten täytyy olla todella nopea.

Curated Secondhand

Curated Secondhand on aivan uusi kirpputori, joka mahdollisesti avaa myös kivijalkamyymälän, kun korona on ohi. Valikoimaa selailtuani se vaikutti todella hyvältä, hyvin valikoidulta ja laadukkaalta. Jään seuraamaan!

@mies_preowned

Mies preowned on täydellisen kuratoitu merkkitakkien netti- ja instagramkirpputori, josta löytyy pieni, mutta sitäkin ihanampi valikoima takkeja. Kauppa tuntuu jotenkin eksklusiiviselta, mikä viehättää myös ja kaupan ig-feedi on ihanan inspiroiva.

The Real Real

The Real Real on Amerikkalainen, hyvin Vestiairen tyylinen merkkivaatteiden kirpputori, josta katselen lähinnä Totêmen vaatteita, ja satunnaisesti laukkuja. Tässä kannattaa ottaa huomioon, että ostohintaan tulee aina päälle vero- ja tullimaksut, jotka saattavat olla aika korkeitakin. Valikoima on kuitenkin hyvä.

nettikirpputorit: Mies Preowned takki.

Pääkuva via @oldcelinemarket
2. kuva via @mies_preowned